استاندار كرمانشاه از تصويب منطقه آزاد تجاري قصرشيرين در مجمع تشخيص مصلحت نظام خبر داد و تحقق اين مهم را زمينه ساز شكوفايي و تحول اقتصادي منطقه خواند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني استانداري كرمانشاه؛ « هوشنگ بازوند» در گفت و گويي با خبر زاگرس با اشاره به قابليت هاي ويژه استان كرمانشاه براي تداوم مسير شكوفايي و بالندگي اقتصادي گفت: خوشبختانه بعد از چهار سال پيگيري مستمر منطقه آزاد تجاري قصرشيرين امروز (  15 ارديبهشت) در جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام تصويب و فرصتي مطلوب براي پيشبرد برنامه هاي اقتصادي و توسعه اي استان فراهم شد.
استاندار كرمانشاه افزود: پس از بحث و تبادل نظرکارشناسی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و بررسی گزارش های کمیسیون اقتصادی مجمع و اخذ نظرات تعدادی از نمایندگان مجلس حاضر در جلسه، ایجاد منطقه آزاد تجاري قصرشيرين به تصويب رسيد كه به يقين در رشد و توسعه اقتصادي و رونق معيشت مرزنشينان بسيار موثر باشد.
در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، پس از بحث و تبادل نظرکارشناسی اعضای مجمع و بررسی گزارش های کمیسیون اقتصادی مجمع و اخذ نظرات تعدادی از نمایندگان مجلس حاضر در جلسه، ایجاد ۱۳ منطقه ویژه اقتصادی و هفت منطقه آزاد تجاری به تصویب رسید که از حسن نیت اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قدردانی می کنیم.
 دولت در تیر ۱۳۹۵ لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری در استان‌های گلستان (اینچه برون)، ایلام (مهران)، اردبیل (اردبیل)، سیستان و بلوچستان (سیستان)، کردستان (بانه، مریوان)، هرمزگان (جاسک)، بوشهر (بوشهر)، کرمانشاه (قصرشیرین) را به مجلس فرستاد و گرچه در آنجا تصویب شد اما با مخالفت شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت رفت.
در نهایت صبح امروز اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با قرار گرفتن قصرشیرین به عنوان منطقه آزاد تجاری موافقت کردند.
قصرشیرین که پیش از این به عنوان منطقه ویژه اقتصادی مطرح بود، بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و ۱۸۶کیلومتر مرز با عراق دارد که در امتداد این مرزها ۲ مرز خسروی و پرویزخان دارد.
بر اساس آخرین آمار ها بیش از نیمی از صادرات سالانه ایران به عراق از مرزهای استان کرمانشاه و قصرشیرین انجام می شود، رقمی که با تکمیل زیرساخت های مرزی و حذف برخی قوانین دست و پاگیر، استعداد یک جهش بلند و چندبرابری را دارد.
به گفته کارشناسان اقتصادی، از جمله مزیت‌های منحصربه‌ فرد قصرشیرین نسبت به سایر مناطق، تکمیل خط ریلی کرمانشاه به قصرشیرین طی سه یا چهار سال آینده سپس اتصال آن به راه آهن عراق و بندر لاذقیه سوریه است؛ همچنین فاصله مناسب قصرشیرین با مرکز ایران و عراق و ارتباط هم‌زمان و نزدیک با منطقه اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق از دیگر مزیت های آن است.