شهر من- استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه از شنبه ۱۵ شهریور سال تحصیلی جدید آغاز می شود، گفت: حضور در مدارس برای دانش آموزان اجباری نیست و والدین می‌توانند آموزش کودکان خود را از طریق شبکه شاد و یا صدا و سیما پیگیری کنند.

"هوشنگ بازوند" روز جمعه در نشست شورای آموزش و پرورش در سرسرای شهدای دولت استانداری، اظهار داشت: پایان کرونا برای هیچ کس مشخص نیست از این رو باید روال زندگی مردم ادامه داشته باشد.
وی افزود: مردم ‌در چند ماه گذشته این آمادگی‌ را پیدا کرده اند که بتوانند با رعایت پروتکل های بهداشتی در کنار کرونا زندگی کنند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید مردم این اطمینان‌ خاطر را داشته باشند که سلامت فرزندان آنان در مدارس حفظ شود، گفت: اگر خانواده ای از وضعیت بهداشتی مدرسه ای ناراضی باشند قطعا از حضور فرزندان خود در مدارس جلوگیری می کنند.
بازوند عنوان کرد: در روستاهایی که به اینترنت و صدا و سیما دسترسی ندارند معلمان آموزش و پرورش حضور پیدا می کنند زیرا به دلیل تعداد کم دانش آموزان در این روستاها می توانیم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.
وی گفت: اگر دانش آموزی در مدرسه حضور پیدا نکند، کارشناسان آموزش و پرورش موضوع را پیگیری می کنند تا مشکلی برای تحصیل آنان ایجاد نشود.
استاندار کرمانشاه همچنین به شایعات مطرح شده در زمینه انتخاب کرمانشاه به عنوان پایلوت بازگشایی مدارس اشاره و این موضوع را تکذیب کرد.

کلاس اولی ها باید مدرسه بروند

در ادامه این نشست موضوع حضور اجباری دانش آموزان پایه اول دبستان سر کلاس های درس مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش با بیان اینکه حضور دانش آموزان پایه نخست در کلاسهای درس اجباری است، گفت: دانش آموزان پایه اول در مناطق قرمز از نظر شیوع بیماری کرونا فقط روزی ۳۵ تا ۴۰ دقیقا در مدارس حاضر می شوند و سپس به خانه باز خواهند گشت.
مجید یزدانپناه عنوان کرد: بر اساس اقدامات کارشناسی انجام شده روزی ۴۵ دقیقه برای آموزش کودکان پایه نخست در مدرسه کافی است و آنان بخشی از آموزش را در خانه با کمک والدین پیگیری می کنند.

۴۰ هزار دانش آموز کرمانشاهی به شبکه شاد دسترسی ندارند
در بخش دیگری از این موضوع میزان دسترسی دانش آموزان کرمانشاهی به شبکه شاد مورد بررسی قرار گرفت.
براساس اعلام مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سال تحصیلی گذشته ۸۸ درصد از دانش‌آموزان استان به شبکه شاد دسترسی داشتند.
یزدان پناه اعلام کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده ۴۰ هزار دانش آموز کرمانشاهی به تبلت و یا تلفن همراه برای استفاده از شبکه شاد دسترسی ندارند که بخشی از این دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کرمانشاه در این نشست در رابطه با آمار اعلام شده، گفت: ۱۴ هزار دانش آموز در مناطق مختلف تحت حمایت کمیته امداد هستند.
محسن رخصی افزود: آموزش و پرورش هفت هزار دانش آموز تحت پوشش را به ما معرفی کرده است که به تبلت و گوشی دسترسی ندارند، اما به نظر می رسد آمار بیشتر از اینها باشد.
وی عنوان کرد: تامین تلفن همراه و تبلت برای این دانش آموزان از طریق اعتبارات کمیته امداد استان امکان پذیر نیست از این رو باید برای تامین آن چاره اندیشی شود.
مدیرکل بهزیشتی کرمانشاه نیز در این نشست تعداد دانش آموزان تحت پوشش این سازمان که به تبلت درسی ندارند را حدود یک هزارو ۷۰۰ نفر عنوان کرد.
فاطمه رضوان مدنی افزود: با استفاده از اعتبارات استانی می‌توانیم برای نیمی از جمعیت این دانش آموزان تبلت تهیه و در اختیار آنها قرار دهیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه صحبت های خود با تاکید بر اینکه باید تبلت مورد نیاز این دانش آموزان تهیه شود، اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان ۹۱ هزار تبلت برای دانش آموزان محروم‌ را در اختیار کمیته امداد قرار داده اند که باید بتوانیم مقداری از آن را برای دانش آموزان محروم کرمانشاه جذب کنیم.
بازوند پیشنهاد داد: می توانیم چهار هزار تلفن همراه از کمیته امداد تامین و سه هزار مورد را نیز توسط منابع استانی تامین می شود.
وی افزود: بودجه مورد نیاز برای این کار ۱۵ میلیاد تومان است که نمی‌توانیم به صورت‌ کامل از طریق اعتباران دولتی تامین کنیم از این رو باید از خیرین کمک بگیریم.
به گفته استاندار کرمانشاه بیش از ۳۱ هزار دانش آموزی که سال گذشته به شبکه شاد دسترسی نداشتند یا در مناطق روستایی دور افتاده بودند و یا خانواده‌های آنان توانایی لازم برای تهیه تبلت را دارند.
همچنین در این نشست مقرر شد که با کمک سازمان صنعت معدن و تجارت استان محل هایی برای توزیع ماسک مناسب بین دانش آموزان و والدین آنها در سطح استان در نظر گرفته شود.

استان کرمانشاه با ۲میلیون نفر جمعیت حدود ۳۲۵ هزار نفر دانش آموز دارد.